در روزهای اخیر «کلاریسا وارد» خبرنگار شبکه آمریکایی CNN در سوریه به زندان صیدنایا رفت و در بازدید خود در این زندان وارد سلولی شد. در آن سلول شخصی حضور داشت که گفته شد یکی از زندانیان مربوط به دوران بشار اسد است‌ که با دیدن خبرنگار و نیروهای جولانی خوشحال شد که آزادی‌اش را به‌دست آورده است و خودش را به آغوش خبرنگار آمریکایی انداخت و تشکر کرد.

دروغ‌های سی ‌ان‌ انی

آگاه: در گزارش سی‌ان‌ان صحنه‌های احساسی رقم خورد و نحوه آزادی این شخص بسیار خبرساز شد و بسیاری از مردم به آن واکنش نشان دادند و ابراز احساسات کردند. حال سی‌ان‌ان اعتراف کرده که فرد مذکور زندانی نبوده و در واقع یک مامور زندانبان در دوران اسد است! این رسوایی سی‌ان‌ان با انتقادات گسترده‌ای همراه شده تا جایی که ایلان ماسک هم به آن واکنشی نشان داد و با اشاره به پستی در همین خصوص تعجب خود را از این گاف فاحش سی‌ان‌ان ابراز کرد. در توییتی که ایلان ماسک به آن اشاره کرده، نوشته شده: سی‌ان‌انی‌تر از این نمی‌شود!
«کلاریسا وارد» نقش اول این سنایوی مضحک سی‌ان‌انی که با هدف هیولاسازی از نظام بشار اسد طراحی شده بود، حدود ۱۵سال به‌عنوان خبرنگار CNN در مناطق بحران‌زده غرب آسیا مشغول به فعالیت است. همکاری آشکار «وارد» با اندیشکده‌های امنیتی ناتو مانند کارنگی و آتلانتیک، امری آشکار است؛ او با گزارش‌های گل درشت و عامه‌پسندی که با هدف جذب مخاطب و تغذیه افکارعمومی با اطلاعات غلط و گمراه‌کننده، منتشر می‌کند و همچنین دسترسی‌های غیرمنتظره‌اش به مناطق ممنوعه، ثابت کرده که بیش از آنکه یک خبرنگار جنگی ساده باشد، یک نیروی مستخدم ناتو در جنگ روانی است و نقش اول سناریوهای ناتو در مناطق جنگی غرب آسیا را برعهده دارد.

کلاریسا وارد، خبرنگار ویژه تروریست‌ها
نکته جالب آنکه، «کلاریسا وارد» از خبرنگاران پیشرو در سفیدشویی جبهة‌النصره پیش از کنفرانس معروف ۲۰۱۶ بود. در جریان این کنفرانس، جبهه‌النصره از القاعده، مستقل شد و انشقاق یافت تا شرایط برای ری‌برندینگ و بازسازی هویتی و شکلی این گروهک تروریستی و سرکرده آن یعنی «جولانی» فراهم شود. حضور چندباره در ادلب تحت کنترل جبهه‌النصره با چادر و روبنده و ارسال گزارش‌های گمراه‌کننده و دروغ، به‌خصوص پس از حمله شیمیایی مناقشه‌برانگیز خان‌شیخون، از دیگر خوش‌خدمتی‌های خانم «کلاریسا وارد» به تروریست‌ها بوده است. پوشش نسل‌کشی و حملات وحشیانه اسراییل به غزه با خط خبری جنگ اسراییل-حماس و القای مسئولیت نسل‌کشی به حماس و شخص شهید سنوار، نمونه دیگری از وارونه‌نمایی «کلاریسا وارد» و شبکه متبوعش یعنی سی‌ان‌ان است. آخرین نمونه از دروغ‌های «کلاریسا وارد» و سی‌ان‌ان همین ماجرای انتشار خبر جعلی پیدا کردن زندانی شکنجه‌شده از زندان صیدنایا با اجرای شوی رسانه‌ای مضحک است؛ حال آنکه زندانی مورد ادعا از عناصر اطلاعاتی حکومت سابق سوریه بود.
اما همانطور که اشاره شد، سی‌ان‌ان به عنوان یک رسانه آمریکایی، نقش اول را در ری‌برندینگ و بازسازی چهره  «جولانی» از یک سرکرده گروهک تروریستی به یک رهبر سیاسی، ایفا کرد. برای تطهیر چهره و گذشته سیاه و تروریستی جولانی، نیاز به بازسازی تصویری او یا ری‌برندینگ این عنصر سرشناس تروریستی بود؛ در این راستا، اختاپوس رسانه‌ای آمریکایی وارد عمل شد و با همراهی رسانه‌های صهیونیستی و ترکیه‌ای به نوسازی وجهه خراب جولانی پرداخت. در همین زمینه، رسانه آمریکایی «سی‌ان‌ان» پیشقدم شد و همزمان با پیشروی‌های تحریرالشام از ادلب به‌سمت حلب و حماه، به مصاحبه با جولانی پرداخت و این عنصر شناسنامه‌دار تروریستی در این مصاحبه سخنانی بر زبان راند که در قواره دهان او نبود و کاملا واضح بود که به او دیکته شده تا در چارچوب سناریوی تطهیر چهره‌اش به زبان براند. جولانی در مصاحبه با سی‌ان‌ان از ضرورت نهادگرایی در عالم سیاست و حکمرانی سوریه گفته است! اینکه تروریست‌های متوحش تحت فرمان این سرکرده تروریستی و قاتل چه نسبتی با مفهوم نهادگرایی در سیاست دارند، مقوله مجعولی است که برای حل آن باید به اتاق فکر اصلی تروریست‌های تحریرالشام در واشنگتن و آنکارا و تل‌آویو رفت!
اما دروغ‌گویی و وارونه‌نمایی «کلاریسا وارد» و سی‌ان‌ان در ماجرای اخیر زندان صیدنایا، واکنش کاربران فضای مجازی را نیز به دنبال داشت. کاربری درج کرده که بزرگ‌ترین جایزه بازیگری حوادث اخیر سوریه باید تقدیم ستوان یکم سلامه محمد سلامه، افسر اطلاعات نیروی هوایی شود، که با مخفی شدن در یک سلول انفرادی و معرفی خود به‌عنوان زندانی بازداشگاه امنیتی نظام سابق، آن هم در مقابل دوربین CNN موفق به فریب مسلحان فرار از مهلکه شد! شبکه آمریکایی CNN یک افسر اطلاعاتی نیروی هوایی بشار اسد را به‌عنوان یک زندانی به مخاطبانش معرفی کرد! این شبکه تلاش کرد در گزارش‌های بعدی این اشتباه را جبران کند. البته این اشتباه CNN بازتاب وسیعی نیز در فضای مجازی غربی-عربی داشت. شبکه‌های غربی در این خصوص نوشتند: در گزارش پربیننده‌ای که اخیرا ازسوی CNN پخش شد، خبرنگاری که درحال بازدید از زندانی در سوریه بود در یکی از سلول‌ها با زندانی‌ای مواجه شد که حتی نمی‌دانست رژیم اسد سقو ط کرده است، او در مقابل دوربین حیرت‌زده برمی‌خیزد و می‌گوید که سه‌ماه گذشته را در بی‌خبری گذرانده است؛ اما بعدا مشخص شد که این فرد یک افسر سوری و وابسته به نظام سابق بوده است، نه یک زندانی.
ید طولای سی‌ان‌ان در دروغ‌پراکنی
اما رسانه آمریکایی سی‌ان‌ان، ید طولایی در دروغ‌پراکنی دارد؛ این رسانه در سال۱۴۰۱ در خبری سراسر کذب مدعی شد که در زندان‌های ایران، به زندانیان تجاوز می‌شود و از صحنه‌های تجاوز فیلمبرداری می‌شود! سی‌ان‌ان برای اثبات این ادعایش هیچ سند و مدرکی ارائه نکرد و صرفا اعلام داشت که این موضوع را از زبان چند زندانی سابق در ایران شنیده است! سی‌ان‌ان حتی برای باورپذیر کردن این ادعای مضحکش، اسامی آن زندانیان مدعی را هم افشا نکرد که حداقل مخاطبانش بدانند، برای خبری که می‌خوانند دلیل و شاهد عینی و ادله‌ای هم وجود دارد! 
اما پس از آنکه در سال۱۴۰۱ همه اصحاب خبر و سیاست حتی در بین اپوزیسیون، به گزارش دروغ و بدون سند سی‌ان‌ان در مورد تجاوز به زندانیان در ایران اعتراض کردند، سی‌ان‌ان برای بازگرداندن آبروی ازدست‌رفته، با پرونده‌سازی دروغ، مجددا مدعی تجاوز به متهمان در زندان‌های ایران شد و این‌بار مصداق معرفی کرد. یکی از مواردی که مورد ادعای سی‌ان‌ان قرار گرفت، موضوع «آرمیتا عباسی» بود؛ موضوعی که پیش از آن نیز بارها توضیح داده شده و تکذیب شده بود. اما پس از انتشار گزارش دروغ سی‌ان‌ان مبنی بر تجاوز به آرمیتا عباسی در زندان، مادر نامبرده به این گزارش کذب واکنش نشان داد و هرگونه تجاوز به دخترش را تکذیب کرد. بسیاری از کاربران مخالف جمهوری اسلامی نیز در شبکه ایکس (توئیتر سابق) اعلام کردند که گزارش سی‌ان‌ان را باور نمی‌کنند، چراکه سال۸۸ هم افرادی را آوردند و با آنها مصاحبه کردند که مورد تجاوز قرار گرفته‌اند، اما بعدا معلوم شد کل ماجرا، فیلمی دروغین بوده است.
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.