تحقیقی جدید نشان داده یک ماده شیمیایی که به‌وفور در میوه ها، سبزیجات و گیاهان وجود دارد، واکنش ایمنی بدن در زمان وقوع حساسیت غذایی را سرکوب می‌کند. این کشف زمینه را برای توسعه یک درمان طبیعی فراهم می‌کند.

کلید مقابله با حساسیت غذایی در بروکلی و توت فرنگی پیدا شد

آگاه: رنگدانه‌هایی که در ترکیبات طبیعی موجود در میوه‌ها، سبزیجات، گیاهان و برگ‌ها وجود دارد چند مزیت دارویی دارند. تحقیقات نشان داده احتمالا رنگدانه‌ها با فراموشی مقابله می‌کنند، ویژگی‌های ضدپیری دارند و به تولید نان مناسب افراد مبتلا به دیابت کمک می‌کنند.
اکنون پژوهش جدید محققان دانشگاه توکیو حاکی از آن است که یک رنگدانه خاص به نام «کامفرول» (kaempferol) می‌تواند با تاثیرگذاری روی سیستم ایمنی بدن، واکنش آلرژی (از جمله حساسیت به مواد غذایی) را با تاثیرگذاری روی سیستم ایمنی بدن کاهش دهد. 
این درحالی است که حساسیت به مواد خوراکی به تب، اگزما و آسم منجر می‌شود.در تحقیق جدید محققان حدود ۴۰نوع رنگدانه مختلف را بررسی کردند تا مشخص شود واکنش‌ها و کارآمدی RALDH۲ در سلول‌های دندریتیک افزایش یافته است یا خیر. آنها متوجه شدند کامفرول تاثیرگذارترین رنگدانه در این زمینه است.کامفرول به میزان انبوه در چای، حبوباب، بروکلی، سیب و توت فرنگی یافت می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.