۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۰
کد خبر: ۹٬۹۴۹

یافته‌های جدید محققان نشان می‌دهد مصرف سیب‌زمینی آنقدر که تصور می‌شود، بد نیست.

سیب‌زمینی چاق‌کننده است؟

آگاه: ازآنجاکه سیب‌زمینی سرشار از کربوهیدرات است، افرادی که رژیم‌های کم‌کربوهیدرات یا کم‌گلیسمی دارند از خوردن این گیاه نشاسته‌ای اجتناب می‌کنند. 
نتایج یک مطالعه جدید ازسوی محققان دانشگاه Edith Cowan  نشان می‌دهد که اگرچه سیب‌زمینی ممکن است مانند برخی سبزیجات دیگر فواید زیادی برای سلامتی نداشته باشد، همچنان می‌تواند گزینه‌ای سالم باشد.
مطالعات قبلی نشان داده بود سیب‌زمینی با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع۲ مرتبط است. نتایج این مطالعه جدید نشان می‌دهد که سیب‌زمینی گزینهای ناسالم نیست، بلکه نحوه تهیه و مصرف آن است که تاثیر مضری بر سلامت شما می‌گذارد. 
محققان همچنین خاطرنشان کردند: خوردن سیب‌زمینی سرخ‌کرده و پوره سیب‌زمینی با دیابت مرتبط است، زیرا آنها با کره، خامه، روغن و موارد مشابه تهیه می‌شوند. اگرچه سیب‌زمینی ممکن است فوایدی مشابه سایر سبزیجات نداشته باشد، از نظر کاهش خطر دیابت، اگر به روشی سالم تهیه شود، بد نیست.
پراتیک پوخارل، یکی از محققان این تیم مطالعاتی در رابطه با موضوع فوق گفت: جایگزینی غلات تصفیه‌شده مانند برنج سفید و ماکارونی با سیب‌زمینی برای بهبود کیفیت رژیم غذایی پیشنهاد می‌شود، زیرا سیب‌زمینی حاوی فیبر و سایر مواد مغذی است که برای سلامتی مفید است؛ البته باید در نظر داشت که سیب‌زمینی آبپز در مقایسه با برنج سفید دارای کربوهیدرات خوبی است.
تازمانی‌که مواد اضافی ناسالم مانند کره، خامه و روغن را به سیب‌زمینی اضافه نکرده‌اید، خوردن این ماده غذایی اشکالی ندارد. شرح کامل این پژوهش در آخرین شماره مجله تخصصی Diabetes Care منتشر شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.