آگاه: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف تخممرغ خام یا نیمپز برای سلامتی مفید است؟ اعلام کرد: تخممرغ منبع مهم تامین پروتئین حیوانی (پروتئین با کیفیت بالا)، ویتامینها، مواد معدنی، اسیدهای چرب ضروری و آنتیاکسیدانها است.
تخممرغ به عنوان یک غذای کامل و غنی از مواد مغذی در نظر گرفته میشود. به دلیل ارزش زیستی بالا، تقریبا تمام پروتئین موجود در آن توسط بدن مورد استفاده قرار میگیرد. زرده تخممرغ غنی از ویتامینهای A، D، E، B۱، B۲، بیوتین و B۵ و سفیده تخممرغ غنی از ویتامین B۳ است. بر اساس مطالعات جدید، ترکیبات زیست فعال موجود در تخممرغ ممکن است، دارای اثرات ضدمیکروبی، تعدیلکننده سیستم ایمنی، ضدسرطان و ضد پرفشاری خون باشند.
توصیه میشود که تخممرغ به صورت کاملا پخته استفاده شود تا برخی از عوامل بیماریزای موجود در تخممرغ که میتوانند باعث عفونت و مسمومیت در مصرفکنندگان شوند، از بین بروند.
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۷
کد خبر: ۱۳٬۱۱۹
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باوری اشتباه مبنی بر مفیدبودن مصرف تخممرغ خام یا نیمپز برای سلامتی، عنوان کرد که این باور فاقد شواهد علمی بوده و تخممرغ بهتر است به صورت کاملا پخته استفاده شود.

نظر شما