۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۶
کد خبر: ۱۳٬۱۶۳

انبه فقط یک میوه تابستانی خوش‌طعم نیست؛ بلکه یک بسته کامل از مواد مغذی برای حفظ و ارتقای سلامت عمومی است. اگر تاکنون به آن فقط به چشم یک دسر طبیعی نگاه می‌کردید، شاید وقت آن رسیده این میوه طلایی را به‌طور منظم وارد برنامه غذایی‌تان کنید.

چه کسانی نباید انبه بخورند؟

آگاه: در روزهای گرم سال، کمتر میوه‌ای به‌اندازه‌ انبه دلپذیر و طراوت‌بخش است؛ اما این میوه محبوب فقط یک میان‌وعده خوشمزه نیست؛ بلکه بسته‌ای از ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبر است که می‌تواند نقش مهمی در حفظ سلامت ایفا کند.

 پشتیبانی از قلب، مفاصل و چشم‌ها
انبه سرشار از ویتامین C، پتاسیم و کاروتنوئیدهایی مانند بتاکاروتن و زآگزانتین است که به گفته متخصصان تغذیه، از سلامت چشم‌ها، سیستم ایمنی و حتی مفاصل محافظت می‌کنند. ویتامین C موجود در این میوه در تولید کلاژن نقش دارد؛ ماده‌ای ضروری برای سلامت پوست، استخوان‌ها و مفاصل.

یک کمک‌یار گوارش سالم
انبه منبع خوبی از فیبر مخصوصا نوعی به نام پکتین است. پکتین به‌عنوان فیبر پری‌بیوتیک عمل کرده و با تغذیه باکتری‌های مفید روده، به بهبود عملکرد دستگاه گوارش و کاهش التهاب کمک می‌کند.

مناسب برای رژیم‌های کم قند
برخلاف تصور عموم، انبه با وجود شیرینی طبیعی‌اش شاخص گلیسمی پایینی دارد و گزینه مناسبی برای افراد دیابتی به شمار می‌رود. کارشناسان توصیه می‌کنند این میوه را همراه با منابع پروتئینی یا چربی‌های مفید (مانند تخم کدو یا ماست یونانی) مصرف کنید تا تعادل قندخون حفظ شود.

چه کسانی باید با احتیاط انبه بخورند؟
افرادی که به بادام‌هندی یا پیچک سمی حساسیت دارند، ممکن است به پوست انبه نیز واکنش نشان دهند. در این صورت، مصرف پالپ (گوشت) انبه بدون پوست، معمولا بدون مشکل خواهد بود، اما بهتر است با پزشک مشورت شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.