آگاه:
ـ تقویت سیستم ایمنی با ویتامین C فراوان: یکی از اصلیترین خواص نارنج، وجود مقدار زیادی ویتامین C در آن است. مصرف منظم این میوه میتواند بدن را در برابر عفونتها مقاوم کند و با افزایش تولید گلبولهای سفید، به بهبود زخمها نیز کمک کند. نوشیدن آبنارنج یا افزودن آن به سالاد، یک راه طبیعی برای تامین ویتامین C مورد نیاز بدن است.
ـ کاهش وزن و بهبود گوارش: نارنج باخاصیت چربیسوزی خود یکی از گزینههای طبیعی برای کمک به کاهش وزن محسوب میشود. همچنین به دلیل فیبر بالا، به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کرده و با تحریک ترشح آنزیمهای گوارشی، هضم غذا را آسانتر میکند.
ـ کنترل فشارخون و آرامش اعصاب: تحقیقات نشان داده است که اسانس نارنج خاصیت آرامبخش دارد و میتواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند. از سوی دیگر، ترکیبات موجود در نارنج به تنظیم فشارخون کمک کرده و مانع از تجمع کلسترول در رگها میشوند. متخصصان طب سنتی بر این باورند که آبنارنج، طبیعتی سرد و خشک دارد و پوست و شکوفه نارنج طبیعتی گرم و خشک دارند. مصلح نارنج شکر و عسل هستند. نارنج سرشار از ویتامین A، ویتامین C، نیاسین، آهن، تیمین، کلسیم و ... است و از همین رو خواص و فواید فراوانی برای سلامت بدن دارد. از جمله خواص نارنج میتوان به مواردی مانند درمان سرماخوردگی و سینوزیت، آبرسانی به پوست، رفع چین و چروک پوست، ضد افسردگی، درمان اختلالات مفاصل، خواص ضد توموری، پیشگیری از سرطان، تسکین دل درد، درمان مشکلات جنسی، محافظت از کلیه، کاهش وزن، درمان آکنه و جوش صورت، درمان اگزما و تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد.
۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹
کد خبر: ۱۳٬۳۰۱
نارنج با عطر دلانگیز و رنگ دلپذیر خود در بسیاری از مناطق کشور بهویژه شمال ایران به چشم میخورد. این میوه ترشمزه نهتنها چاشنی بسیاری از غذاهای ایرانی است، بلکه در طب سنتی نیز جایگاه ویژهای دارد. نارنج سرشار از ویتامینها و ترکیبات موثر در بهبود عملکرد بدن است و میتواند در پیشگیری و درمان برخی بیماریها نقش داشته باشد.

نظر شما