آگاه: طبق اعلام رسمی وزارت بهداشت غزه، مجموع شمار شهدای فلسطینی از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی (۱۵مهر ۱۴۰۲) تاکنون یعنی طی ۴۰۱ روز، به ۴۳هزار و ۶۰۳نفر رسیده و تعداد مجروحان نیز به ۱۰۲هزار و ۹۲۹نفر افزایش یافته است. آمار فوقالذکر بیانگر آن است که صهیونیستهای جنایتکار و غاصب طی ۴۰۱روز گذشته، روزانه بالغ بر بیش از ۱۰۸فلسطینی را به شهادت رساندهاند.
وزارت بهداشت غزه، روز گذشته اعلام کرد ارتش رژیم متجاوز صهیونیستی در چهارصدویکمین روز از تجاوز خود طی ۲۴ساعت گذشته، سه کشتار گروهی دیگر در نوار غزه علیه فلسطینیان انجام داده است. طبق اعلام این وزارتخانه، در جریان سه کشتار مورداشاره، ۵۱فلسطینی دیگر به شهادت رسیده و ۱۶۴نفر نیز در حملات رژیم صهیونیستی مجروح شدند.
جنایت مجدد در جبالیا
یکی از کشتارهایی که روز گذشته صهیونیستها مرتکب شدند مربوط به خانه «علوش» در اردوگاه جبالیا در شمال نوار غزه بود؛ ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی با انداختن بمبی سنگین بر خانه خانواده علوش در اردوگاه جبالیا، بیش از ۵۰غیرنظامی بیگناه ازجمله تعداد زیادی زن و کودک را درجا به شهادت رساند؛ تمامی این افراد زیر آوار دفن شدند. جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) روز یکشنبه در واکنش به کشتار صهیونیستها در شمال نوار غزه اعلام کرد که قتلعام خانواده علوش در جبالیا تاکیدی بر عملیات پاکسازی قومی ارتش رژیم صهیونیستی علیه ملت محاصره شده فلسطین در شمال غزه است.
جنبش حماس در این بیانیه اظهار داشت که ادامه جنایات و تجاوز ارتش فاشیست صهیونیستی پس از بیش از ۴۰۰روز از جنگ، نسلکشی، هدف قراردادن وحشیانه مناطق مسکونی، هدف قراردادن آوارگان فلسطینی در پناهگاهها و ارتکاب وحشیانهترین جنایات در حق آنان، تاکیدی بر ادامه عملیات پاکسازی قومی علیه فلسطینیان بهویژه در شمال نوار غزه است که بیش از یک ماه است که در سایه محاصره شدید و گرسنگی و نابودی همه نیازهای زندگی از جمله بیمارستانها قرار دارند.در این بیانیه آمده است که آنچه در شمال غزه از کشتارها، نسلکشی، گرسنگی دادن و نقض گسترده همه ارزشها و قوانین بینالملل در جریان است، مستلزم اتخاذ موضعی فوری از سوی سران کشورهای اسلامی و عربی است که قرار است روز دوشنبه در ریاض گرد هم آیند و آنها باید به مسئولیتهای خود در توقف این جنایاتها عمل کنند. جنبش مقاومت اسلامی فلسطین از جامعه جهانی، سازمان ملل و نهادهای وابسته به آن و شورای امنیت خواست مداخله فوری کرده و با صدور قطعنامههایی واضح برای توقف کشتارهای وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه هزاران خانواده فلسطینی در شمال نوار غزه و مجازات جنایتکاران جنگی صهیونیست به سبب جنایات ضد انسانی، اقدام کنند.
۷۰ درصد شهدای غزه، زنان و کودکان هستند
اما پس از بیش از ۴۰۰روز جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، سازمان ملل به خود جنبید و سکوت قبرستانی خود را اندکی شکست. در همین راستا، دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد در گزارشی آشکار کرد که حدود ۷۰درصد از شهدای جنگ غزه را زنان و کودکان تشکیل میدهند؛ با این همه سازمان ملل نتوانست صراحت به خرج دهد و در گزارش خود صرفا درج کرد که اقدامات اسرائیل در غزه میتواند مصداق «نسلکشی» باشد. «ولکر ترک» رییس حقوق بشر سازمان ملل متحد بعد از انتشار گزارشی جدید ازسوی نهاد تحت امر او که نشان میدهد نزدیک به ۷۰درصد از شهدای غزه را زنان و کودکان تشکیل میدهند، بیتفاوتی آشکار اسرائیل در قبال کشتار غیرنظامیان در غزه را محکوم کرد.دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد (OHCHR) این گزارش را روز جمعه منتشر کرد. بعد از انتشار این گزارش «ولکر ترک» با اشاره به محاصره فعلی شمال غزه و قطع ارتباط با آژانس سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) از اسرائیل خواست به تعهدات بینالمللی خود پایبند بماند. این گزارش هشدار داد که حملات گسترده یا نظاممند به غیرنظامیان میتواند «جنایات علیه بشریت» محسوب شود. در این گزارش آمده است: اگر این حملات با هدف نابودی کامل یا جزئی یک گروه ملی، قومی، نژادی یا مذهبی انجام شود، ممکن است جنایت نسلکشی نیز محسوب شود.بررسیهای سازمان ملل متحد درباره سن و جنسیت قربانیان، اظهارات فلسطینیها مبنی بر اینکه زنان و کودکان بخش بزرگی از شهدای این جنگ را تشکیل میدهند، تایید کرده است. گزارش سازمان ملل نشان داد به طور کلی، ۴۴درصد از قربانیان را کودکان تشکیل میدهند. بیشترین گروه سنی قربانیان در رده سنی بین ۵ تا ۹سال قرار دارند. پس از آنها کودکان ۱۰ تا ۱۴ساله و سپس کودکان تا چهار سال قرار دارند. گزارش دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد تصریح کرده جوانترین قربانی این تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه، یک نوزاد پسر یکروزه و مسنترین شهید یک زن ۹۷ساله بوده است.
«رنج انسانی وحشتناک»؛ این توصیف دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد از نسلکشی عیان و عریان در باریکه غزه ازسوی رژیم سفاک صهیونیستی است؛ اعترافی دیرهنگام و تلخ به جنایت علیه بشریت با آمارها و اعدادی که هریک درباره یک انسان سخن میگویند. سکوت مرگبار سازمانهای بینالمللی علیه جنایات رژیم صهیونیستی از نوامبر سال گذشته تا به امروز، آرام آرام در حال شکستن است و اخیرا دفتر حقوق بشر سازمان ملل اعلام کرد که ۷۰درصد کشتهشدگان جنگ غزه، زنان و کودکان هستند؛ اعترافی که از منظر حقوق بینالملل معنا و مفهومی جز نسلکشی ندارد اما همچنان ازسوی صهیونیستها در سایه سکوت نهادهای بینالمللی صورت میگیرد و عاملان صهیونیست این نسلکشی نه تنها بازخواست و مجازات نمیشوند، بلکه مورد تشویقهای دلاری و تسلیحاتی نیز قرار میگیرند. آمارهای ذکرشده در گزارش دفتر حقوق بشر سازمان ملل، کمیت آنچیزی است که در نسلکشی در غزه به ثبت رسیده اما کیفیت رنجی که مردم غزه در بیش از یک سال گذشته تحمل کردهاند قابل ارزیابی با هیچ عدد و رقمی نیست. رژیم جنایتکار صهیونیستی در یک سال گذشته نزدیک به ۱۶هزار و ۷۶۰کودک را به شهادت رسانده که میانگین سنی آنها از نوزاد چندروزه تا نوجوان ۱۶ساله بوده است.
قحطی در غزه
در رخداد دیگری، دیدهبان حقوق بشر اروپا - مدیترانه از طرفهای رسمی ذیربط و سازمانهای بینالمللی و نهادهای سازمان ملل خواسته تا رسما در شمال نوار غزه وقوع قحطی را اعلام کنند. این نهاد بینالمللی در بیانیهای خواستار آن شد که شمال نوار غزه به عنوان منطقهای فاجعهدیده که نیازمند مداخله فوری است، اعلام شده و رژیم صهیونیستی ملزم به توقف نسلکشی در این منطقه و ارسال فوری کمکهای اضطراری و نجاتبخش شود. این دیدهبان در بیانیه خود ارتش اشغالگر صهیونیستی را بهخاطر ارتکاب جنایات کشتار جمعی و فردی سیستماتیک و گسترده در شمال غزه و نیز گرسنگی دادن عامدانه، کوچ اجباری و جمعی فلسطینیها، نابود کردن تمام عناصر حیات از جمله قطع مخابرات و اینترنت محکوم و تاکید کرد جامعه جهانی گوشهای خود را گرفته و خود را به نشنیدن میزند و کوتاهی آن در خصوص اتفاقات جاری، آن را به شریک و همدستی در وحشیانهترین کشتارها تبدیل میکند.
سرکوب صداهای اعتراض توسط آمریکا
اما در حالی که جنایات و نسلکشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه، به حد بیسابقهای رسیده است، صداهای محکومیت خفیفی از برخی نهادهای بینالمللی به گوش میرسد که البته همان صداها نیز ازسوی رژیم آمریکا بهعنوان حامی درجه یک اسرائیل سرکوب میشوند. روز شنبه هفته جاری نیز «کریم خان» دادستان دیوان کیفری بینالمللی که خواستار بازداشت نتانیاهو شده بود، از سمت خود برکنار شد. پیشتر نماینده آمریکا در سازمان ملل، مدعی شده بود که سازمان ملل، با اسرائیل مشکل دارد! ما با حکم دیوان لاهه، مشکل داریم! اجازه دهید شفاف صحبت کنم، ما نتانیاهو را دستگیر نخواهیم کرد! فلسطین نیز شایستگی لازم برای به رسمیت شناخته شدن بهعنوان یک کشور را ندارد! در هشتم آبان نیز دیوان کیفری بینالمللی با تهدیدهای سنای آمریکا مواجه شد که هشدار داد در صورت صدور حکم بازداشت علیه مقامات اسرائیلی، تحریمهایی علیه آن اعمال خواهد شد! قاضی جولیا موتوک نیز که تلاشهایی را برای بررسی پرونده محکومیت سران اسرائیل رهبری میکرد، به بهانه دلایل پزشکی کنارهگیری کرد و عملا صدور حکم بازداشت نتانیاهو در دیوان کیفری بینالمللی به تعویق افتاد!
نظر شما