-
سخنگوی قوه قضائیه خبر داد
احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش
سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به پرونده ساخت هتل ۳۰طبقه در ولنجک گفت: بحث قصور و تقصیر مسئولان مربوط مطرح است که تعقیب کیفری آنها درخواست و در این خصوص پروندهای در دادگستری تشکیل شده است.
-
انتشار ابعاد تازهای از تسهیلات بورسی در شورای عالی قوه قضائیه
ابهامات وام عشقی
ماجرای اعطای وام به اعضای هیات مدیره بورس که جنجال زیادی به پا کرده، ابعاد تازهای به خود گرفته است؛ از عدم اعطای این وام به همه کارکنان، طبق دستورالعمل مربوطه تا نقض سقف پرداخت.
-
گزارش «آگاه» از ابعاد تازه حاتمبخشی از منابع بورس را بخوانید
پایان عشقی بورس
به گزارش گروه سیاست - «بازار سرمایه آیینه تمامنمای یک اقتصاد شفاف است»؛ این گزاره این روزها اما با سوء عملکرد مسئولان بورسی، به آیینهای کدر در مقابل عموم جامعه تبدیل شده است. بیاعتمادی سالهای اخیر به بازار سرمایه نهتنها با ادعای مدیریت علمی سکانداران جدید برطرف نشد که مدیریتی عشقی هم در این رهگذار - ویرانه بازار بورس - برجای ماند؛ مدیریتی که پنهانی تسهیلات میگیرد و دستآخر استعفا مینویسد!
-
"آگاه" ماجرای یک وام نجومی را بررسی کرد
«وام بورسی» زیر ذرهبین نهادهای نظارتی
آنچه امروز به نام «وام بورسی» معروف شده، مورد جدیدی است که افکار عمومی به دنبال پاسخ روشنی برای آن است. این در حالی است که نوک پیکان ماجرای «وام بورسی» نباید در جهت تخریب و زیر سوال بردن برنامهها و اقدامات دولت سیزدهم قرار گیرد؛ البته اگر مسئولان جدید ساختمان باب همایون بهموقع به ماجرا ورود میکردند، امروز سوالهای فراوانی برای افکار عمومی ایجاد نمیشد. با اینحال منتظریم تا دستگاههای ذیربط، جزئیات و اطلاعات بیشتری را درباره وامی که سروصدای زیاد به پا کرده است، ارائه دهند.
-
گزارش «آگاه» درباره پیدا و پنهان موضعگیریهای ارزی این روزها را بخوانید
سختجانی ارز ۴۲۰۰ تومانی
ماجرای ارز ۴۲۰۰تومانی که روزگاری برای جانگیری معیشت مردم و براساس فرمان جهانگیری خلق شد، در دولت شهید رئیسی جراحی شد و البته روی میز دولت پزشکیان قرار نگرفته، به محل بحث تازهای تبدیل شده است. سید احسان خاندوزی اخیرا در اظهارنظری که چند روز بعد آن را تکذیب شد و ماجرایی جدید را آغاز کرد، گفت که حذف ارز ۴۲۰۰تومانی اشتباه بود.
-
چالشهای عدم تحقق کامل سند تحول بنیادین چیست؟
ماجراهای یک سند عملنشده
سال گذشته رهبر انقلاب در بیاناتشان در دیدار با معلمان به نکتهای اشاره کردند که حکایت از یک اتفاق مهم داشت.
-
دستاوردهای اجرای قانون جدید بانک مرکزی چیست؟
کنترل نقدینگی و افزایش قدرت
سال هاست که بانک مرکزی بهدلیل وجود قوانین و مقررات فرسوده و ناکارآمد همچنین عدم استقلال و اقتدار در مدیریت و تصمیمگیریها در کنار خلأها و منفذهای قانونی، نتوانسته است آنگونه که باید کارایی چندانی در مدیریت بازار پول و ساماندهی نظام بانکی کشور داشته باشد، چراکه رؤسای بانک مرکزی ناخواسته پیرو دستورات و سیاستهای هستند که گاهی ازسوی دولت بر آنها تحمیل میشود.
-
ورود ۱۸۲هزار واحد خالی به بازار مسکن از طریق سامانه املاک و اسکان
کمبود مسکن درمان خواهد شد؟
سامانه املاک و اسکان با شناسایی خانههای خالی و اتصال تعدادی از دستگاهها به آنها توانست ۱۸۲هزار واحد خالی از سکنه را به بازار تزریق کند. افزایش تولید مسکن و تزریق واحدهای خالی از سکنه به بازار مسکن یکی از اصلیترین سیاستهای است که باید دولتها به آن توجه کرده و آن را در دستورکار خود قرار دهند تا بخشی از نیازهای بازار مسکن تامین شده و از طریق آن بتوان بازار را به سمت رونق و بهبود هدایت کرد.
-
نماینده مجلس مطرح کرد
تاثیر قانون واردات در تولید با کیفیت و قیمت ارزان خودرو
نایبرییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با «آگاه» در خصوص عملکرد خودروسازان و اولویتهایی که باید وزارت صنعت، معدن و تجارت در دولت جدید در دستورکار قرار دهد، گفت: بازار خودرو براساس عرضه و تقاضاست، حدود یکمیلیون دستگاه تولید خودروسازان داخلی بوده که برای حدود یکمیلیون و ۸۰۰هزار دستگاه تقاضا وجود دارد این باعث شده تا در بازار خودرو التهاب وجود داشته باشد و شاهد نوسان جدی قیمتی و دلالی باشیم.
-
مروری بر نظریات درباره تأثیرجمعیت بر رشد اقصادی
رشد اقتصادی و مقوله افزایش جمعیت
دکتر نورالله صالحی آسفیجی-استاد گروه اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی: واحد علوم و تحقیقات کرمان جمعیت -به معنی کمیّت تجمعی انسان- همواره از موضوعات مهم علم اقتصاد بوده و حجم جمعیت و آهنگ تغییرات آن و تاثیرات این دو بر دیگر متغیرهای اقتصادی، در مطالعات انجامشده به شکلهای مختلفی بررسی شده است. در واقع باتوجهبه اینکه اندازه جمعیت و تغییرات آن تاثیر بسیار مهمی بر رشد و توسعه اقتصادی دارد، بسیاری از مطالعات صورتگرفته در علم اقتصاد به نوعی بر این موضوع تمرکز دارد.
-
با وجود ناترازیها میتوان به سمت بودجه بدون کسری حرکت کرد؟
تدارکات برای تدوین بودجه ۱۴۰۴
بودجه سالانه شامل دو بخش عمومی و جاری است که هر سال در نیمه آذرماه ازسوی دولت برای تصویب به مجلس ارائه میشود. بودجه سال ۱۴۰۳برای نخستین بار بهصورت دومرحلهای به مجلس ارائه و فصل جدیدی از بررسیهای سند دخل و خرج دولت را رقم زد.
-
قیمت طلا و سکه امروز ۲۶ خرداد؛ ثبات سکه در کانال ۴۰ میلیون تومانی
قیمت هر قطعه سکه طرح جدید امروز (شنبه، ۲۶ خرداد ماه) با حفظ ثبات قیمت نسبت به روز معاملات کاری گذشته، ۴۰ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان دادوستد شد.
-
قیمت طلا به ۲۳۰۱ دلار و ۹۱ سنت رسید
قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۳۹ درصد کاهش به ۲۳۰۱ دلار و ۹۱ سنت رسید.
-
قیمت طلا و سکه امروز ۲۱ خردادماه؛ کاهش ۳۵۰ هزار تومانی سکه
قیمت هر قطعه سکه طرح جدید در معاملات امروز (دوشنبه، بیست و یکم خردادماه) بازار طلای تهران نسبت به معاملات روز گذشته با کاهش ۳۵۰ هزار تومانی، به ۴۰ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان رسید.
-
قیمت دلار ۴۳ هزار و ۵۶۷ تومان شد | نرخ ارز امروز ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
در معاملات امروز مرکز مبادله طلا و ارز ایران، دلار آمریکا به ۴۳هزار و ۵۶۷ تومان و حواله دلار نیز به ۴۰هزار و ۶۴۸ تومان رسید.
-
بهای طلای جهانی ۲۳۵۰ دلار شد
هر اونس طلا با ۰.۳ درصد افزایش به ۲۳۵۰ دلار و ۵۹ سنت و هر اونس طلای آمریکا با ۰.۳ درصد کاهش به ۲۳۶۶ دلار و ۴۰ سنت رسید.
-
سقوط ۵۳ هزار واحدی بورس | سهامداران ناامید و خسته هستند
شاخص کل بورس در انتهای معاملات امروز با ریزش بیش از ۵۳ هزار واحدی مواجه شده است.
-
قیمت دلار ۴۳ هزار و ۵۶۷ تومان شد | نرخ ارز امروز ۲۵ فروردین ۱۴۰۳
در معاملات امروز مرکز مبادله طلا و ارز ایران، دلار آمریکا به ۴۳هزار و ۵۶۷ تومان و حواله دلار نیز به ۴۰هزار و ۶۴۸ تومان رسید.
-
قیمت دلار ۴۳ هزار و ۵۶۷ تومان شد | نرخ ارز امروز ۲۱ فروردین ۱۴۰۳
در معاملات امروز مرکز مبادله طلا و ارز ایران، دلار آمریکا به ۴۳هزار و ۵۶۷ تومان و حواله دلار نیز به ۴۰هزار و ۶۴۸ تومان رسید.
-
صادرات به پاکستان با ۳۹ درصد رشد، به ۲ میلیارد دلار رسید
سال گذشته ۲ میلیارد و ۷۸ میلیون دلار کالا به پاکستان صادر شده که بیانگر رشد ۳۹ درصدی است.
-
مشاور معاون وزیر خبر داد:
آغاز سومین مرحله طرح فجرانه از ۲۰ فروردین | ۷۸ هزار میلیارد به سمت سفره غذایی مردم
مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه سومین مرحله از واریز یارانه مضاعف طرح فجرانه ۲۰ فروردین انجام میشود، گفت: در ۲ نوبت اجرای این طرح، بیش از ۷۸ هزار میلیارد به سمت سفره غذایی مردم هدایت شده است و ۸۷ درصد مردم در نوبت اول از این طرح استقبال کردند.
-
قیمت طلا امروز ۱۸ فروردین | آخرین قیمت ها از بازار طلا و سکه (مثقال ۱۸ عیار، طلا گرم ۱۸ عیار)
قیمت هرگرم طلای ۱۸ عیار امروز۱۸ فروردین را در ادامه بخوانید.
-
طلای جهانی به قله رسید
طلا امروز، پنجشنبه (۴ آوریل) به بالاترین سطح خود رسید زیرا جروم پاول، رئیس فدرال رزرو تاکید کرد که افزایش شغلی اخیر و نرخ تورم بالاتر از حد انتظار، تصویر کلی راهبرد پولی بانک مرکزی را به طور قابلتوجهی تغییر نمیدهد.
-
ایران پرچمدار رشد تولید فولاد در جهان
صنعت فولاد به عنوان یکی از صنایع مهم کشور که در بسیاری از صنایع وابسته نقش کلیدی دارد. از آنجایی که این صنعت یکی از صنعتهای بزرگ کشور محسوب میشود از نظر اشتغالزایی و رونق تولید نقش بسزایی در اقتصاد کشور دارد.
-
پیشبینی استقبال ۹۰درصدی از کالابرگ الکترونیکی
وزیر تعاون از استقبال ۹۰درصدی مردم از طرح کالابرگ الکترونیکی خبر داد و گفت: مرحله سوم این طرح از ۱۸ فروردین آغاز خواهد شد.
-
رئیسکل گمرک ایران
تجارت ۶۱ میلیارددلاری ایران با ۱۵ کشور همسایه در سال ۱۴۰۲
رئیسکل گمرک ایران گفت: تجارت ایران با ۱۵ کشور همسایه در سال ۱۴۰۲ با ۱.۳۵ درصد افزایش به رقم ۶۰ میلیارد و ۷۷۳ میلیون دلار رسید.
-
نفت برنت ۸۷ دلار و ۷۲ سنت شد
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۳۰ سنت معادل ۰.۳۴ درصد افزایش به ۸۷ دلار و ۷۲ سنت رسید.
-
قیمت دلار ۴۳ هزار و ۴۶۲ تومان شد | نرخ ارز امروز ۱۴ فروردین ۱۴۰۳
در معاملات امروز مرکز مبادله طلا و ارز ایران، دلار آمریکا به ۴۳هزار و ۴۶۲ تومان و حواله دلار نیز به ۴۰هزار و ۵۴۲ تومان رسید.
-
معاون وزیر راه و شهرسازی:
حداکثر زمان صدور پروانه ساخت در برنامه هفتم توسعه ۳ ماه است
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران از برنامه نوسازی حداقل ۱۵۰ هزار واحد در سال جدید خبر داد و گفت: حداکثر زمان صدور پروانه در برنامه هفتم توسعه ۳ ماه است.
-
تسهیل فرایند صادرات در سال ۱۴۰۳ برای تحقق جهش تولید
معاون وزیر صمت گفت: جهش تولید بدون صادرات مسیری بنبست است، چون ظرفیت مشخصی برای مصرف در کشور وجود دارد و باید فرایند صادرات تولیدات را تسهیل کرد.