سرکه سیب از آب سیب تخمیرشده به‌ دست می‌آید و برای چاشنی غذا و همچنین به‌عنوان ماده نگه‌دارنده در صنایع غذایی استفاده می‌شود. این سرکه مانند هر ماده خوراکی دیگر فواید و مضراتی دارد.

فواید بی‌نظیر سرکه سیب از کاهش وزن تا کنترل دیابت

آگاه: با تبدیل قند موجود در سیب به اسیداستیک، سرکه سیب تولید می‌شود. این سرکه فواید و مضراتی دارد که در اینجا به آنها اشاره کرده‌ایم:

فواید سرکه سیب
۱ـ موثر در کاهش وزن
سرکه سیب از اشتهای فرد کم کرده و روند کاهش وزن را سرعت می‌بخشد. 
۲ـ تنظیم قندخون
سرکه سیب در بهبود حساسیت به انسولین و کاهش قندخون کمک کرده و از نوسانات قندخون پیشگیری می‌کند.
۳ـ سلامت قلب‌ و عروق
بررسی‌ها نشان می‌دهد سرکه سیب با کاهش کلسترول بد و فشار خون بالا، از ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی پیشگیری می‌کند.

مضرات سرکه سیب
۱ـ صدمه به دندان‌ها
اسید موجود در سرکه سیب باعث خورده شدن مینای دندان و درنتیجه خرابی دندان می‌شود. پس از مصرف سرکه سیب باید دهان را فورا با آب شست.

۲ـ مشکلات گوارشی
مصرف بیش‌ازحد سرکه سیب، به‌دلیل افزیش سطح اسیدیته معده موجب مشکلات گوارشی، مانند سوزش و رفلاکس معده می‌شود و همچنین زخم معده را شدت می‌بخشد.

۳ـ کاهش پتاسیم در بدن
اگر مصرف سرکه از اعتدال خارج شود، موجب کاهش مقدار پتاسیم در بدن می‌شود و مشکلاتی برای سیستم قلبی‌عروقی به وجود می‌آورد. درضمن احتمال ابتلا به پوکی‌ استخوان را هم بالا می‌برد.

۴ـ تداخل با داروها
سرکه سیب ممکن است در برخی از داروها، مانند داروهای دیابت، ادرارآور و قلبی تداخل داشته باشد؛ بنابراین هنگام مصرف این سرکه باید مراقب باشید.
برخی افراد به سرکه سیب واکنش‌های حساسیتی دارند و باید از مصرف این نوع سرکه پرهیز کنند.
منابع: healthline و bbcgoodfood
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.