فوق‌تخصص روماتولوژی گفت: بیماری نقرس در افراد مبتلا می‌تواند ژنتیکی باشد، به‌طوری‌که بدن فرد اسید اوریک بالایی تولید کرده و کلیه توان دفع را ندارد.

سیر تا پیاز بیماری نقرس؛ کدام افراد درگیر این بیماری می‌شوند؟

آگاه: عبدالرحمان رستمیان، فوق‌تخصص روماتولوژی و عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مورد بیماری نقرس و علائم این بیماری گفت: بیماری نقرس یک بیماری متابولیک است که مفاصل را درگیر می‌کند و ابتدا شخص دچار ورم و التهاب شدید در مفاصل می‌شود.
وی ادامه داد: به‌طور معمول این التهاب بعد از یک هفته التیام پیدا می‌کند اما باتوجه‌به میزان اسید اوریک در خون موجب حملات مکرر در فرد خواهد شد. زمانی که اسید در بدن بالا می‌رود بدن قادر به دفع اسید نبوده و این اسیدها داخل مفصل رسوب کرده و التهاب مفصل ایجاد می‌کند؛ این اسیدها بعضی اوقات منجر به سنگ کلیه در فرد می‌شود.
رستمیان گفت: یکی از علت‌های ایجاد بیماری نقرس در افراد می‌تواند ژنتیکی باشد، به طوری که بدن فرد اسید اوریک بالایی تولید کرده و کلیه توان دفع را ندارد. از علل دیگر، نقرس می‌توان به تغذیه افراد اشاره کرد. افرادی که به سندروم متابولیک مبتلا شده‌اند از طریق استفاده بیش‌ازحد مواد گوشتی به این سندروم دچار می‌شوند. اسید در فرآورده‌های گوشتی و غذاهای دریایی نسبت‌به مواد غذایی دیگر بالاتر بوده و از عوامل تشدیدکننده نقرس در بدن است. رستمیان اظهار کرد: بعضی از افراد در بیماری نقرس زمینه ژنتیکی دارند و ممکن است از پدر یا برادرشان شروع شود. گروه بعدی افرادی هستند که مصرف بالای پروتئین مانند گوشت قرمز و غذاهای دریایی دارند، همچنین افرادی که الکل مصرف می‌کنند، کاندیدای ابتلابه بیماری نقرس هستند.عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران مطرح کرد: برای پیشگیری و مبتلا نشدن به بیماری نقرس ابتدا باید یک تغذیه مناسب و اصولی را در زندگی داشته باشیم، همچنین فعالیت‌های ورزشی به‌صورت روزانه باعث بالابردن قدرت عضلات است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.