آگاه: این نکته مهم را بدانید که کرفس برای افرادی که بیماریهای قلبی داشته یا فشارخون بالا دارند بسیار مفید است.
ـ کرفس همچنین یک عنصر رایج در سوپها، دلمهها، چاشنیها، سالادها، غذاهای گوشتی سرخشده و بریانشده و سرخکردنیهاست. دانه کرفس را میتوان علاوهبر ساقه و ریشه آن خشک کرد و بهعنوان ادویه به دو صورت کامل و آسیابشده استفاده کرد و برگها را میتوان بهعنوان یک سبزی معطر در بسیاری از غذاها و همچنین خشک و بهعنوان چاشنی استفاده کرد.
ـ کرفس سرشار از آنتیاکسیدانهایی است که به مبارزه با رادیکالهای آزاد محرک سرطان کمک میکند.
ـ کرفس مملو از آنتیاکسیدانهای گیاهی است که دارای خواص ضد التهابی است. این سبزی همچنین منبع مهمی از فلاونولها است. مطالعه دیگری که توسط دانشگاه ایالتی اوهایو انجام شد نشان داد که آب کرفس برای لاغری یا عصاره کرفس نیز فعالیت پروتئینهای خاصی را که با التهاب مرتبط هستند، کاهش میدهد.
ـ کرفس حاوی یک ماده شیمیایی گیاهی به نام فتالید است که دیواره سرخرگها را شل میکند و جریانخون را افزایش میدهد. همچنین ماهیچههای صاف رگهای خونی را منبسط میکند و به کاهش فشارخون کمک میکند.
ـ کرفس معمولا بهعنوان یک عامل ضد فشارخون در طب سنتی تجویز میشود. میتواند به حفظ سلامت قلبوعروق کمک کند.
ـ شواهد حکایتی نشان میدهد که کرفس ممکن است سلامت دستگاه گوارش را تقویت کند.
ـ کرفس حاوی ویتامین C است. این ماده مغذی ممکن است ایمنی را تقویت کند. آنتی اکسیدان های موجود در کرفس نیز میتوانند در بهبود ایمنی شما نقش داشته باشند.
ـ کرفس میتواند ترکیبی ترد و خوشمزه برای بسیاری از غذاها باشد و دانهها و عصارههای آن ممکن است طیف وسیعی از فواید سلامتی را ارائه دهند.
۲۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۰
کد خبر: ۱۲٬۲۲۷
کرفس گیاهی علفی از خانواده گیاهشناسی است که شامل جعفری، هویج، شوید و رازیانه نیز میشود. گیاهانی که برای ریشه کشت میشوند، معروف به کرفس، گونهای متمایز از گیاهانی هستند که برای ساقههایشان کشت میشوند.

نظر شما