مصرف غذاهایی مثل آجیل، قهوه، تخم‌مرغ، پرتقال و شکلات تلخ که سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌ها هستند، به تقویت حافظه و پیشگیری از زوال شناختی کمک می‌کند.

پنج خوراکی که مغزتان را قوی‌تر و حافظه‌تان را بهتر می‌کند

آگاه: غذاهایی که به تقویت حافظه کمک می‌کنند، اغلب حاوی مقادیر زیادی آنتی‌اکسیدان، چربی‌های سالم، ویتامین B، اسیدهای چرب امگا و ویتامین E هستند. در ادامه چند خوراکی مفید برای تقویت مغز و حافظه به شما معرفی می‌شود: ۱ـ آجیل: مغزیجات و آجیل منبع غنی ویتامین E هستند و برای محافظت از مغز در برابر استرس اکسیداتیو مفیدند. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف منظم آجیل می‌تواند خطر زوال حافظه ناشی از افزایش سن را کاهش دهد. ۲ـ قهوه: کافئین موجود در قهوه می‌تواند به تقویت عملکرد کلی مغز کمک کند. تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف قهوه می‌تواند خطر زوال عملکرد شناختی و بیماری آلزایمر را کاهش دهد. ۳ـ تخم‌مرغ: تخم‌مرغ مملو از ویتامین B-۶، B-۱۲ و اسید فولیک است؛ از مغز در برابر کوچک شدن محافظت می‌کند و زوال شناختی را به تاخیر می‌اندازد.۴ـ پرتقال: ویتامین C موجود در پرتقال، از سلول‌های مغز در برابر آسیب‌های ناشی از افزایش سن محافظت می‌کند.۵ـ شکلات تلخ: فلاونوئیدهای موجود در شکلات تلخ، توانایی‌های یادگیری را ارتقا می‌دهند و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آن از زوال شناختی و بروز آلزایمر جلوگیری می‌کنند.
منبع: metropolisindia

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.