-
ایلان ماسک برای دولت آمریکا چتبات ساخت
یکی از کارمندان ارشد ایلان ماسک یک چتبات هوش مصنوعی مخصوص برای کمک به وزارت کارآمدی آمریکا (DOGE) و در جهت ازبینبردن اتلاف منابع دولتی ساخته است.
-
-
طالبی شاخدار: Horned Melon
طالبی شاخدار ترکیبی از خانواده ملونها و خیارها به حساب میآید. این میوه که داخلش شبیه ژله است، یکی از خوردنیهای سنتی آفریقاست.
-
رژیم غذایی که خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش میدهد
«هدر سندیسون»، پزشک طب طبیعی در کتاب جدیدش با عنوان «معکوس کردن آلزایمر» که بهتازگی منتشر شده است به افرادی که میخواهند سلامت مغز خود را بهبود بخشند، توصیه میکند رژیم غذایی را دنبال کنند که سطح قند خونشان را ثابت نگه میدارد.
-
گردشگری
روستای فهرج یزد؛ دهکده کویری ایران
روستای فهرج، روستایی باستانی و بسیار زیبا در دل کویر است که امکاناتی مناسب برای علاقهمندان به کویرگردی فراهم کرده است. در این مطلب شما با این روستای کویری آشنا میشوید.
-
تصاویر لپتاپی با نمایشگر تاشو
تصاویری از لپتاپ جدید لنوو با نمایشگر تاشو که قرار است در کنگره جهانی موبایل امسال رونمایی شود، فاش شده است.
-
توسعه یک چسب محکم و ضد باکتری با الهام از صدف
محققان موسسه فناوری ماساچوست (MIT) برای پیشرفت زیستپزشکی، با ترکیب مکانیسمهای چسبنده صدفها و ماهیت محافظتی مخاط آنها، چسب جدیدی ایجاد کردند.
-
نگاهی درونگفتمانی به عملکرد رسانههای انقلابی
مانیفست نبرد شناختی جریان رسانهای انقلابی
«امروز دشمن از همه روشها استفاده میکند. من دیروز در جمع جوانها میگفتم که امروز صدها سایت اصلی و هزاران سایت فرعی در اینترنت وجود دارد که هدف عمدهشان این است که تفکرات اسلامی و بهخصوص تفکرات شیعی را مورد تهاجم قرار دهند. تهاجم هم تهاجم استدلالی نیست؛ از روشهای تخریبی و از روشهای روانشناسانه و غیره استفاده میکنند. همه اینها پاسخ دارد؛ پاسخهایش هم مشکل نیست؛ بایستی از این وسایل استفاده کرد. باید از آنچه که در اختیار داریم، حداکثر استفاده را بکنیم. ما نه از صداوسیمایمان، نه از مطبوعاتمان و نه از بسیاری از منابر عظیم عمومیمان، چنانکه باید و شاید، استفاده نمیکنیم. این ضعفهای ماست؛ این ضعفها را بایستی کم کنیم. باید روزبهروز نقاط ضعف را کم و نقاط قوت را زیاد کرد؛ و این ممکن است.» (بیانات مقام رهبری در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری ۲۷/۱۱/۱۳۷۹)
-
اکنون باید از خود ترسید
رسانه کارآمد و مقابله با حقایق وارونه
حامد هاشمی:جهان امروز را عصر رسانهها یا انفجار اطلاعات مینامند؛ واقعیت نیز چنین است. به مدد حضور رسانهها، نه تنها معلومات و آگاهی جوامع افزایش یافته است، بلکه فاصلههای زمانی و جغرافیایی نیز کاسته شده و زمینه دستیابی به بسیاری از فرصتها و زمینهها بهخصوص در گستره اطلاعات همگانی سهلالوصول شده است.
-
از آتشباران تا میز مذاکره
پروپاگاندا، نقابی برای پنهان کردن شکست
مهدی ارمغانی: تصاویر دلخراش غزه، زیر آتش بیامان، نه تنها قلبها را در سراسر جهان به درد آورد، بلکه معادلات سیاسی یک منازعه دیرینه را نیز دستخوش تغییر کرد.
-
حماس چگونه اسراییل را در جنگ شناختی شکست داد؟
راز موفقیت
امروز، درست در مرحله آتشبس و تبادل اسرا میان حماس و رژیم اشغالگر، بسیاری از تحلیلگران و استراتژیستهای غربی و صهیونیستی روی ابعاد گوناگون جنگ ترکیبی تلآویو علیه ملتهای منطقه و جهان متمرکز شدهاند.
-
بازی پیامها
تبادل اسرا میان حماس و اسراییل تنها یک مبادله انسانی نیست؛ این یک پیروزی در جنگشناختی است که بهطور ماهرانه ذهنیتها را شکل میدهد و معادلات سیاسی را به هم میریزد. حماس با این اقدام، نهتنها توانست اسراییل را تحت فشار قرار دهد، بلکه دنیای سیاست و افکار عمومی جهانی را درگیر پرسشهای پیچیدهای ساخت که فراتر از اسارت و آزادی است؛ جایی که قدرت واقعی در میدان ذهن و روان نهفته است.
-
فرآیند گفتمانسازی، آرمان و ارزشهای جامعه را تحت تاثیر قرار میدهد
تبلور روح مقاومت در یک ملت
گفتمانها و فرآیندهای خلق معنا و نظامهای دانش که از طریق آنها معنا تولید، تثبیت، تجربه و منتقل میشود، نوعی فناوری قدرت است که نقش و جایگاه کانونی در عرصه نرم را ایفا میکند.
-
مقاومت عرصه جنگ روانی را برد
صداقت در روایت
محسن فائضی، کارشناس مسائل منطقه معتقد است مهمترین درسی که میتوانیم از فضای رسانهای حماس، بهویژه از بخش رسانهای حزبالله بیاموزیم، صداقت در عملیاتها و بازتابهای رسانهای است. ادعاها و بیانیههایی که منتشر میکنند باید بهشدت صادقانه باشد. حتی در برخی مواقع، ممکن است لازم باشد بهطور واضح اعلام کنند که اطلاعات مشخصی ندارند اما درعینحال دقت در اقدامات و اهمیت دادن به این موضوع بسیار مهم است؛ به عنوان مثال، بیانیهها و سخنان ابوعبیده نشاندهنده تلاش جدی برای ایجاد یک روایت رسانهای صادقانه در طول طوفان حماس است.
-
درسهای حماس به ملتهای منطقه
ما هنوز زندهایم
دکتر علیرضا عرب، کارشناس مسائل منطقه و پژوهشگر این حوزه معتقد است درسهایی که ما از اقدامات تبلیغاتی و رسانهای حماس میگیریم این است که برای ارزیابی تحولات، نباید فقط به آمار و ارقام نظامی رجوع کنیم، بلکه باید بفهمیم جامعهای که درگیر جنگ است، چه درکی از منازعه دارد. این درک و فهم بسیار مهم است و میتواند به پیروزی در جنگشناختی کمک کند. در غیر این صورت، صرفا اقدام نظامی و قدرت نظامی نمیتواند تعیینکننده و رهاییبخش باشد.
-
قالیباف در پانزدهمین اجلاس مجمع مجالس آسیایی:
آینده فلسطین را هیچ کشور استعماری تعیین نخواهد کرد
قالیباف سیاست قطعی ایران را توسعه روابط با کشورهای همسایه دانست و گفت: ما ضمن اصرار بر این سیاست، توسعه روابط با همسایگان را مقدمه گفتوگو، ارتباط و بهره گرفتن از صلح پایدار میدانیم.
-
پزشکیان در نشست خبری مشترک با امیر قطر:
همه از حق فلسطین برای داشتن زندگی ایمن در سرزمین تاریخی خود دفاع کنند
امیر قطر که روز گذشته در سفری رسمی به تهران وارد فرودگاه مهرآباد شد، جلسات مختلفی در پایتخت داشت. در جریان سفر روز گذشته، شیخ تمیم بن حمد آلثانی، امیر قطر به تهران، نشست مشترک هیاتهای عالیرتبه ایران و قطر برگزار شد.
-
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار امیر قطر:
هیچ تفاوتی میان روسای جمهور آمریکا نیست
امیر قطر که به تهران سفر کرده است، عصر دیروز پس از دیدار با رییسجمهور و برگزاری نشست خبری به دیدار رهبر انقلاب اسلامی ایران رفت.
-
منوچهر والیزاده، صدای ماندگار دوبله ایران به خاطرهها پیوست
منوچهر والیزاده، دوبلور برجسته کشورمان که مدتی در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان بستری بود، پیش از ظهر روز چهارشنبه اول اسفند درگذشت. این دوبلور برجسته کشور از حدود یک ماه قبل در بیمارستان بستری بود و سرانجام در ۸۴سالگی به دلیل بیماری جان خود را از دست داد. فرشید شکیبا، مدیر واحد دوبلاژ سیما این خبر را تایید کرده است.
-
۱۵۰ نماینده در نامهای به پزشکیان خواستار ابطال واگذاری ایرانخودرو به کروز شدند
فرمان ایرانخودرو در دستان رییسجمهور
نمایندگان مجلس در نامهای خطاب به رییسجمهور خواستار ابطال واگذاری ایران خودرو به کروز شدهاند. پای این نامه امضای ۱۵۰نماینده دیده میشود.
-
پیروز بی سلاح
هفتم اکتبر و زمانی که عملیات طوفان الاقصی آغاز شد، همهچیز برای یک فضاسازی و پروپاگاندای عظیم صهیونیستی - آمریکایی آماده بود. خبرسازیهایی مثل قطع سر نوزادان صهیونیست یا تجاوز به زنان صهیونیست، موجی از همدلی با صهیونیستها را در میان برخی کشورهای جهان ایجاد کرد اما حماس نه بیانیه تکذیب صادر کرد و نه روبهروی دوربین درباره این شایعات سخن گفت. درحالیکه رسانههای حامی رژیم اشغالگر هر شب حامیان فلسطین را روی آنتن میآورد و از آنها استنطاق میکرد که آیا حمله ۷اکتبر را محکوم میکنند یا خیر؟
-
جلد شماره ۲۰۴ روزنامه آگاه
شماره دویستوچهارم منتشر شد.
-
آب و هوا
هشدار بارش برف و باران در نیمه غربی
سازمان هواشناسی با اشاره به ورود سامانه بارشی به کشور از بارش برف و باران در کشور تا شنبه هفته آینده خبر داد و اعلام کرد: در برخی استانها بارشها شدید است.
-
هدفونهای نویز کنسلینگ میتوانند تنظیمات مغز را تغییر دهند!
هدفونهای نویز کنسلینگ که برای حذف صداهای مزاحم طراحی میشوند، به یک فناوری محبوب تبدیل شدهاند اما پژوهش جدید پژوهشگران انگلیسی نشان میدهد که این هدفونها ممکن است بر مغز کاربران خود تاثیر منفی بگذارند.
-
افسردگی میتواند شروع بیماریهای مزمن را تسریع کند
تحقیقات جدید نشان میدهد افسردگی کل بدن را تحتتاثیر قرار میدهد و با افزایش سن افراد، شروع بیماریهای جسمی طولانیمدت را تسریع میکند.
-
والدین چطور میتوانند مانع ایجاد تنش بین خود و نوجوانشان شوند؟
دوران نوجوانی از دورههای پرچالش در زندگی هر فرد شناخته میشود؛ تغییرات هورمونی و جسمی و روحی نوجوان باعث تغییرات رفتاری و روانی و تحول در زندگی وی میشود، این در حالی است که در این مرحله حساس، والدین مسئولیت بسیاری را بر عهده دارند تا نوجوانشان این دوران را با موفقیت پشت سر بگذارد.
-
استقبال از فانتزیهای تاریخی
بازآفرینی گذشته با تخیل
این روزها کتابهای فانتزی تاریخی محبوبیت زیادی پیدا کردهاند.
-
رکورد جهانی معلق نگه داشتن حباب صابون شکست
دانشجویان دانشگاه اکستر(Exeter) با معلق نگهداشتن یک حباب صابون به مدت ۸۴دقیقه موفق شدند رکورد جهانی جدیدی را به ثبت برسانند.
-
-
موبایل ۳بار تاشوی هواوی نماد پیروزی چین بر تحریمهای آمریکا
هواوی موبایل سهبار تاشوی خود را بهطور جهانی ارائه کرد.به گفته تحلیلگران، این رویداد به نوعی یک پیروزی سمبولیک شرکت چینی در بحبوحه تحریمهای فناورانه آمریکاست.